Nije loše ni u Srbiji: DONALD I LE TALEK OSTAJU U ZVEZDI!

Autor:

Sport

23.01.2018

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tandem igrača Crvene zvezde kojima ističu ugovori u junu ove godine - Damijan Le Talek i Mičel Donald - ostaće do kraja sezone u crveno-belom, pošto je uprava rešila da odbije ponude svih zainteresovanih klubova.

RepublikaFoto: Tanjug/Jaroslav Pap
Donald nema ništa protiv da ostane u Zvezdi

Le Talek je imao mogućnost da pređe u redove Bašakšehira i Trabzona. Dobijao je sjajne uslove i mesečnu platu od 80.000 evra, ali se on nada pozivu iz liga petice. Sa druge strane moskovski Dinamo je žarko želeo Donalda. Nudio mu prvobitno 600.000 evra, potom je pojačao ponudu, ali ništa nije vredelo.

Oba fudbalera se nadaju da bi kao slobodni igrači mogli da isposluju godišnju zaradu od milion evra godišnje, a procena ljudi sa "Rajka Mitića" je da njihovim ostankom klub neće propatiti finansijski, pošto bi zbirno za njih dvojicu mogli da dobiju nešto preko milion evra, što je suma koja može da se osvoji samo prolaskom CSKA u 1/16-finala Lige Evrope.

Visina njihove plate takođe nije sporna za klub iz Ljutice Bogdana, pošto u timu postoje fudbaleri koji imaju i veća primanja od njih dvojice, a ni Le Talek, ni Mičel Donald se ne žale na život u Beograd. Naprotiv, poznato je da je Donald nedavno čak otvorio u kafić u srpskoj prestonici i da nema ništa protiv da još neko vreme ostane u Srbiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading