STOJKOVIĆ POSLE POTPISA: Najbolje godine mogu da posvetim Partizanu!

Autor:

Sport

23.01.2018

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo razloga za zadovoljstvo imaju navijači Partizana ovih dana. Jedan od nih je svakako novi ugovor koji je danas potpisao golman Vladimir Stojković.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Stojković

Kako smo objavili nešto ranije, golman fudbalera Partizana Vladimir Stojković produžio je ugovor s crno-belima do 2022. godine, saopštio je danas beogradski klub.

- Prezadovoljan sam potpisanim ugovorom. Moja ljubav prema klubu i želja da ovde ostanem nikada nisu dovođeni u pitanje i stoga sam posebno srećan što sada najbolje fudbalske godine mogu da pružim Partizanu. Zajedno smo započeli mnogo toga, već ispisali stranice istorije, a siguran sam da će novi "listovi" sa uspesima Partizana tek biti popunjeni. Idemo u Evropu, branimo duplu krunu i to nam svima daje posebnu motivaciju - rekao je Stojković nekoliko minuta nakon što je stavio paraf na novi četvorogodišnji ugovor.

Ove zime spekulisalo se da će reprezentativni golman napustiti crno-bele, ali je Stojković ipak odlučio da ostane u Partizanu i pokuša da odbrani titule u Super ligi i Kupu Srbije.


Ovom 34-godišnjem golmanu dosadašnji ugovor isticao je na leto, a crno-beli beli nisu objavili detalje novog ugovora.

Stojković je 2010. godine prvi put došao u Partizan, tada na pozajmicu iz Sportinga, a potom je i s crno-belima potpisao ugovor. On se ovog leta vratio u beogradski klub, nakon što je u medjuvremenu nastupao Ergotelis, Makabi Haifu i Notingem Forest.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading