Kakav obrt: KANGA NE ŽELI DA IDE IZ ZVEZDE!

Autor: Mondo

Sport

25.01.2018

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler iz Gabona Gejlor Kanga neće menjati sredinu ove zime, pošto želi da pomogne Crvenoj zvezdi u dvomeču protiv CSKA u Ligi Evrope, nakon čega bi trebalo da sedne za pregovarački sto sa upravom kluba.

RepublikaFoto: www.footbie.com/printskrin
Kanga bi da ostane u Beogradu

Međutim, crveno-beli trenutno imaju ponuđenih milion evra od praške Sparte, a po završetku sezone Kanga postaje slobodan igrač. Biti teško udovoljiti njegovim zahtevima i zadržati ga u klubu, što bi značilo da odlazi bez obeštećenja. 

Vezista Zvezde nije nastupao na prethodna dva prijateljska susreta za crveno-bele protiv BASK-a i Grafičara, ali se zato našao među putnicima za Antaliju, gde će klub iz Ljutice Bogdana odraditi drugi deo priprema.

Među putnicima u Tursku biće i Slavoljub Srnić i Nemanja Milić, iako se poslednjih dana pisalo o interesovanjima klubova iz Turske i Nemačke. Navodno, Trabzon je spreman da plati milion evra (od čega 40 odsto ide Čukaričkom) za Srnića, dok Milića žele Verder i Grojter Firt.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading