BRAŠANAC ZA SRPSKI TELEGRAF: Napravili smo čudo protiv velikog Reala

Sport

26.01.2018

06:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski David uništio Golijata. Mali Leganes eliminisao je strašni Real i plasirao se u polufinale Kupa kralja.

Fantastična partija: Brašanac u duelu sa Iskom

Ovaj uspeh je još veći zato što su Madriđani pobeđeni na njihovom "Santjago Bernabeu" (2:1). Četi Zinedina Zidana nije pomogao trijumf u prvom meču (1:0). Sjajnu partiju pružio je srpski internacionalac Darko Brašanac.

- Napravili smo čudo, sve smo iznenadili. U ligi je teško uzeti Realu i bod na njihovom stadionu, a mi smo uspeli da ih pobedimo. Posle velikog uspeha, najvećeg u istoriji kluba, ispred sportskog centra su nas sačekali navijači, slavili smo zajedno, ali ne previše, jer smo bili umorni - kaže Darko Brašanac za Srpski telegraf.

Real je imao "galaktikose", ali ima ih i Leganes. Da nije tako, ne bi pao šampion Španije i Evrope.

- Igramo dobro, želimo da postanemo stabilan član elitnog društva. Sada kod nas dolaze i igrači iz većih klubova od našeg. Može se reći da je ovo istorijska ekipa Leganesa.

Iza sebe naš as ima četiri meča sa Realom.

- Učinak je tri poraza i jedna pobeda. Na prošloj utakmici Kupa nismo zaslužili poraz, primili smo gol u 90. minutu, čak nismo ni napravili grešku, ali to je Real. Ipak, ti mečevi su neprocenjivo iskustvo, čini mi se da sam posle svakog bio sve bolji igrač - jasan je Darko Brašanac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading