Prijović najavljuje spektakularan Mundijal: DOBIĆEMO SVE PO 3:0!

Autor: Blic

Sport

27.01.2018

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač PAOK-a i reprezentacije Srbije Aleksandar Prijović ima velika očekivanja od predstojećeg Mundijala u Rusiji.

RepublikaFoto: Starsport
Prijović: Žao mi je mojih Švajcaraca

Prijović je u razgovoru za "Blic" izjavio da je ponosan što će biti učesnik Svetskog prvenstva, kao i što će biti u albumu za sličice pored Brazilaca. Ipak, naš napadač veruje da će Srbija sigurno proći u naredni krug i to u kakvom stilu...

- Nisu bitni rivali. Veoma sam ambiciozan i uvek idem na pobedu. Tako će biti i u Rusiji. Ako mene pitate biće po 3:0 u svakoj utakmici za nas. Žao mi je "mojih" Švajcaraca, ali mi sa skorom od 9:0 idemo u nokaut fazu - poručuje Prijović u intervjuu za Blic. 

Špic PAOK-a je otkrio i da je kao tinejdžer imao problema sa kockom, što je prilično uticalo da mu karijera u Engleskoj krene lošim putem.

- U Engleskoj sam krenuo lošim putem i počeo da se kockam. Bio sam mlad, 18 godina, završi se trening i svi stariji igrači odu svojim kućama. Ja, bez ige ikoga, gde ću, šta ću... I onda mi ta glupost pade na pamet. Srećom, nisam tada puno zarađivao pa nisam ni imao šta da prokockam. Naučio sam lekciju i već sada razmišljam šta ću posle fudbala. Imamo porodičnu firmu koja nema veze sa sportom. Biće sve spremno i razrađeno kada odem u fudbalsku penziju - kaže 27-godišnji Prijović.

Na pitanje da li bi voleo pre da jednog dana obuče dres Partizana, ili Crvene zvezde, sjajni napadač je pokazao da je kod njega bitniji lokal-patriotizam.

- Biće to FAP iz Priboja - poručio je Aleksandar Prijović koji ne zaborvalja poreklo i grad na Limu odakle su njegovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading