To ne priliči funkcionerima ozbiljnih klubova: PREDSEDNIK LACIJA I DIREKTOR JUVEA SE ZAMALO POBILI!

Autor:

Sport

27.01.2018

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski mediji prenose informaciju da je na sastanku predstavnika svih kluba Kalča umalo došlo do fizičkog sukoba predsednika Lacija Klaudija Lotita i direktora Juventusa Bepea Marote.

RepublikaFoto: twitter.com/Mario Vera M.
Lotito nastavio rat sa ljudima iz Juventusa

Istorija prepucavanja ovog dvojca je dugačka i svako malo ispadne neki problem među njima dvojicom.

Predsednik Rimljana je najpre ismevao Marotu zbog fizičkog izgleda (rekao je da direktor Juventusa jednim okom igra bilijar, a drugim sabira poene), odnosno problema sa vidom zbog čega je i kažnjen. Lotito je veliki protivnik Juventusa, probali su da mu "otmu" Keitu prošlog leta sezonu pred isticanje ugovora, a zato je i ove rekao da nema šanse da Sergeja proda Juventusu.

Juče su na sastanku klubova u vezi sa TV pravima njih dvojica ponovo "zakrvili". Lotito je prvo rekao pred svima da su prisutni "sve sami službenici", aludirajući valjda da je on predsednik kluba, dok su uglavnom bili prisutni ljudi iz uprave.

Marota je prvi odreagovao na ove prozivke, zatim je krenuo oštar verbalni duel, da bi na kraju direktor Juventusa nasrnuo na Lotita, ali su prisutni sprečili veći incident.

Šampionat u Italiji se nastavlja ovog vikenda, Juventus će imati priliku da pobedom nad Kjevom nastavi trku za prvo mesto sa Napolijem, koji dan kasnije igra na domaćem terenu protiv Bolonje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading