Da li se sada kaje? ILIEV OBELODANIO KOJI SADAŠNJI IGRAČI ZVEZDE SU MU NUĐENI!

Autor:

Sport

27.01.2018

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev je tokom gostovanja na jutarnjem programu "TV Happy" otkrio koje igrače Crvene zvezde je mogao da dovede u Partizan, kao i kakva su mu funkcionerska iskustva u klubu iz Humske.

RepublikaFoto: youtube.com/Danas Conference Center
Iliev očekuje prolaz protiv Viktorije iz Plzenja

Iliev je izjavio da ne žali ni za jednim igračem, pošto je uspeo da dovede u Partizan sve koje je zaista i želeo da vidi u crno-belom dresu.

- Uveren sam da sam doveo sve koje sam ZAISTA, zaista želeo. Bilo je i još nekoliko igrača sa kojima sam pregovarao, ali kada nemate maksimalnu energiju, kada se dvoumite malo, onda ja i ne guram onako do kraja. Svakog igrača koga sam stopstotno želeo, uspeo sam da dovedem i na to sam ponosan - istakao je Iliev.

Sportski direktor Partizana je izjavio da navijači Partizana mogu da očekuju još pojačanja do kraja prelaznog roka.

- Što se tiče ovog prelaznog roka, doveli smo trojicu igrača na pozicijama na kojima smo imali potrebu - najboljeg igrača Superlige Đoleta Ivanovića, zatim, što je raritet, kapitena mlade reprezentacije Ukrajine Vakulka i bili brži od nekih konkurenata iz regiona, koji slove za klub koji najbolje prodaje sa prostora bivše Jugoslavije. Mnogo toga dobrog smo uradili, doveli i levog beka Uroševića. Ostalo je da se popune još jedna-dve pozicije - objašnjava Iliev.

Bivši napadač crno-belih je zatim odgovorio na pitanje novinara da li je tačno da su mu sadašnji prvotimci Crvene zvezde El Fardu Ben i Gejlor Kanga bili nuđeni, pre nego što su prešli na drugu stranu Topčiderskog brda.

- Dobro ste informisani, stvarno. Oni su igrači koji su bili i Partizanu ponuđeni, ali to se radi, dosta igrača se ponudi i jednom i drugom klubu. Možda su neki naši igrači ponuđeni njima, možda sam i ja imao neke igrače koji su naše gore list u planu, ali zbog postojećeg igračkog kadra ih nisam doveo. Oni su ih posle doveli u Zvezdu - istakao je Iliev.

Iliev je izjavio i na kraju da očekuje dobre mečeve u Ligi Evrope protiv Viktorije iz Plzenja i prolaz u narednu rundu.

- Veliki meč nas očekuje, izuzetno bitna utakmica koja može da ispiše stranice istorije Partizanove familije. Već smo napravili istoriju, ali želimo još jedan korak. Verujem  da ćemo i proći Viktoriju Plzenj, poslednji put kad sam bio u ovoj emisiji, to je bilo pred Jang bojs - prisetio se Ivica Iliev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading