Koga biste vi kupili Leonarda ili Kangu? Odgovor Ilieva znate

Autor:

Sport

03.02.2018

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nije svaki igrač kojeg nismo uzeli loš, nego se ne uklapa u koncepciju, pa smo tako odbili Gelora Kangu, da bismo uzeli Leonarda" - otkrio je sportski direktor Partizana Ivica Iliev, pričajući o dinamici prelaznih rokova u poslednje dve godine u Humskoj.

RepublikaFoto: youtube.com/Danas Conference Center
Ivica Iliev

Iliev je u razgovoru za "Alo" rekao da je imao želju jednog igrača da dovede u Partizan u dva prelazna roka, da nije uspeo i da je on na kraju završio u - Zvezdi.

- U dva prelazna roka sam imao želju da dovedem jednog fudbalera, ali nije bilo prostora za tako nešto i on je onda otišao u Zvezdu. Ljudi malo pogrešno gledaju na stvari, jer ako mi nekog igrača ne želimo, to ne znači da je on loš, već da se ne uklapa u naš sistem. Recimo, nama su ponudili Kangu, ali mi smo se odlučili za Leonarda, koji se više uklapao u našu ideju - ispričao je Iliev.

On nije želeo da polemiše sa generalnim direktorom Zvezde Zvezdanom Terzićem, koji je izjavio da Partizan sada ima slabiji tim nego jesenas, pošto je otišao Everton.

- Ko ima jači tim nije nešto o čemu treba sada polemisati, budući da svako smatra da je njegova ekipa bolja. Meni je izuzetno drago što u Zvezdi cene Evertona, a za tako nešto imaju i razloga. On jeste bio srce naše ekipe, ali ja sam uveren da smo dovođenjem Saše Zdjelara napravili pravi posao - istakao je Ivica Iliev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading