SAVIĆ: Bilo je teško sa Kangom!

Autor:

Sport

04.02.2018

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bilo mi je baš teško da se u početku, po dolasku, izborim sa Gelorom Kangom, jer je mnogo voleo da se ističe" - priznao je komandant odbrane Crvene zvezde Vujadin Savić.

RepublikaFoto: instagram.com/savicvujadin
Vujadin Savić

Ćudljivi Gabonac je otišao iz Zvezde u Spartu i dok se navijači pitaju kako će se ekipa snaći bez glavnog kreatora igre, čini se da fudbaleri manje pate za Kangom.

- Slušao sam razne priče o njemu kada sam dolazio i u njih sam mogao da se uverim. U početku je bilo teško da se izborim sa njim. Voleo je da se ističe, u masi od 30 fudbalera uvek je želeo da bude u centru pažnje - ispričao je Vujadin Savić za "Alo".

Ipak, štoper Zvezde priznaje da je ekipa uspela da promeni Gabonca u poslednjih šest meseci.

- Mnogo smo na njega uticali svi mi iz svlačionice i moram da priznam da se promenio. Naš posao je da igramo fudbal i da pobeđujemo, a ne da vodimo računa o finansijama. Poželeo sam mu sreću kad je odlazio. Bože moj, možemo mi dalje i bez njega - istakao je Savić.

Gelor Kanga je pre nekoliko dana prešao u Spartu iz Praga, a već je poneo u novom klubu i kapitensku traku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading