IVANOVIĆ: Voleo bih finale LE - svašta je moguće

Autor:

Sport

04.02.2018

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe Ivanović je najveće pojačanje Partizana ove zime, a u subotu je pokazao i zašto je Ivica Iliev bio toliko oduševljen njegovim dolaskom u Humsku.

RepublikaFoto: Starsport
Đorđe Ivanović

Nakon oscilacija u prvih nekoliko nastupa u crno-belom dresu, ovog vikenda je konačno zablistao i postigao svoj prvenac za tim iz Humske.

- Jedan san već sam pretvorio u javu potpisom za Partizan. Idemo dalje. Daj da ovaj predivan period mog života potraje što duže, da osvojimo duplu krunu, za početak da prođemo Plzenj, a onda... Voleo bih da budemo uspešni i u narednoj eliminacionoj rundi, odemo u četvrtfinale, polufinale... Glupo je da kažem finale, mada bih i to voleo. Da ne preterujem, svašta je moguće. Ako sam kao tinejdžer verovao da ću zadužiti crno-beli dres, zašto bih sputavao misli koje sežu sve do završnice kontinentalnog takmičenja - rekao je Ivanović za "Mozzartsport". 

 
RepublikaFoto: Starsport
Đorđe Jovanović

Jesenas je bio prvi strelac Spartaka sa 11 golova, a iako po prirodi nije golgeter, i u Humskoj se od njega očekuju golovi.

- U Spartaku se sve vrtelo oko mene. Davao sam i nameštao golove. Ovde je drugačije. Oko mene su sve dobri igrači, ekipa će da izbaci individualca. Ako to budem ja super. U suprotnom, zaslužiće neko drugi, nikakav problem. U prethodnim klubovima dejstvovao sam kao krilo ili polušpic, a ovde igram direktno u napadu. Kad se malo bolje upoznam sa saigračima neće biti problema. Kad sam igrao u Četvrtoj ligi znao sam da ću doći u Partizan. Verovao sam u sebe i to mi se isplatilo. Znam da će i ovde. Odigrao sam više od 100 utakmica za Spartak, a mogu samo da zamislim kako će da bude sad kad su oko mene još kvalitetniji igrači - kaže ofanzivni vezista srpskog šampiona. 
 

RepublikaFoto: ST/R.BIBIĆ
FK Partizan

U subotu je postigao prvenac u crno-belom dresu, glavom je zatresao mrežu Teplica, ali je prethodno sjajnim driblinzima izbacio iz igre dvojicu čuvara na sredini terena, čime je i počela ta akcija. 

- Sad je sve lakše. Kao da mi je pao teret s leđa. S početak sam se osećao tako da bih najradije zaspao od umora. Bio sam zbunjen, nisam znao gde udaram, niti sam verovao šta mi se desilo. Pitam sebe: "Čoveče, jesi li ti u Partizanu?" Ovde se igra mnogo brže, sve je na višem nivou, a ja sam iznenada upao u mašineriju i sasvim je prirodno da mi je potrebno malo vremena da podsetim na Đoleta iz minule sezone - ističe Ivanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading