Leonardo je sanak pusti: PLATA BRAZILCA JE NEPREMOSTIVA PREPREKA ZA PARTIZAN!

Autor: Informer

Sport

08.02.2018

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nekoliko dana generalni direktor Partizana Miloš Vazura je izjavio da se redovne čuje sa bivšim igračem Leonardom, kao i da ima u planu da pokuša da ga vrati u crno-bele redove na leto. Međutim, previše je objektivnih faktora koji stoje na putu realizaciji ovog transfera, piše "Informer".

RepublikaFoto: Tanjug
Leonardo je nerealna želja uprave

Vrlo brzo se zaboravilo kakve probleme je Brazilac imao sa upravom kluba, da je odbijao da dolazi na treninge jer je želeo veću platu, a imajući u vidu njegova primanja u aktuelnom klubu Al Ahliju, ne postoji šansa da bi mogao da se vrati u Humsku pod starim uslovima.

Leonardo je nastavio po starom i u Saudijskoj Arabiji, često ispostavlja nerealne finansijske zahteve upravi, ali i pored svega Al Ahli ne planira prekid saradnje sa njim.

- Potpuno je jasno zašto bi u Partizanu želeli da im se Leonardo vrati, ali to je nerealna priča. On je tip igrača koji na srpskom nivou fudbala pravi veliku razliku. Međutim, Al Ahli je platio za njega četiri miliona evra i dao mu platu 2,2 miliona evra po sezoni. Niko ne baca toliki novac. Pritom, on tamo ima ugovor do leta 2019. godine sa opcijom da ga produži na još dve godine ako klub poželi - objasnio je za "Informer" izvor blizak klubu.

Isti izvor navodi da je jedina šansa da Leonardo obuče dres Partizana da raskine ugovor na sopstvenu štetu i vrati se u Beograd gde bi imao značajno manja primanja.

- Zašto bi digao ruke na kraju sezone i oprostio 2,2 miliona evra? Pritom, koliko god luckast bio, on je dosad tamo dao sedam golova i imao tri asistencije, što je vrlo solidan učinak. Rastanak nikom nije na pameti. Nisu ovi u klubu baš toliko ludi da plate igrača četiri miliona evra i puste ga posle samo jedne sezone. Ne verujem da Partizan ima novca da otkupi igrača - zaključio je izvor "Informera".

Poznato je i da trener Miroslav Đukić vrlo lako skrajne igrači koji ne poštuju klupsku disciplinu, pa je veliko pitanje i kako bi iskusni stručnjak reagovao na povratak Brazilca u Humsku.

Sve u svemu, Leonardo je nerealna opcija za Partizan, pa vrlo verovatno ne vredi ni razmišljati o njegovom povratku u klub, osim u slučaju nekog kopernikanskog obrta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading