Evo koga se sve Zvezda odrekla: Raskinuti ugovori i pozajmice

Autor:

Sport

08.02.2018

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelazni rok u Srbiji se završava u nedelju u ponoć, a rukovodstvo Crvene zvezde koristi svaki minut kako bi sredili igrački kadar.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Fudbaleri Crvene zvezde

Tako je odlučeno da se raskinu ugovori sa  defanzivcem Milošem Stojanovićem i levim bekom Stefanom Miloševićem za čiji je dolazak, zanimljivo, u leto 2016. Spartaku iz Subotice plaćeno 300.000 evra.

Obojica su od dolaska zabeležila samo po četiri nastupa u crveno-belom dresu, a kako se u budućnosti ne računa na njih, rastanak je logičan potez.

Crveno-beli su takođe ozvaničili i ugovore o pozajmicama. Tako će napadač Vanja Vučićević biti pozajmljen Spartaku iz Subotice, dok će Filip Bainović i Brazilac Ze Markos u narednih šest meseci nositi dres Rada.  

Pored toga Zvezda je potpisala ugovore sa svojim decom iz omladinske škole. Reč je o Ranku Jokiću (1999), Mateji Stojanoviću (2001) i Bogdanu Jočiću(2001).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading