Tavamba cilja uspeh i u Evropi i u Superligi

Autor:

Sport

08.02.2018

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za razliku od Marka Jankovića koji je priznao da titulu menjao za uspeh u Ligi Evrope Leandre Tavamba želi dobre rezultate u oba takmičenja.

RepublikaFoto: Starsport
Leandre Tavamba

Fudbaleri Partizana stavili su tačku na pripreme za prolećni deo sezone pobedom nad Šahtjor Soligorskom u poslednjem kontrolnom meču na Kipru (2:1).

Nakon duela sa beloruskim klubom utiske o urađenom na pripremama kratko je sumirao Leandre Tavamba.


- Srećan sam što je sve prošlo kako treba. Tačno je da imamo igrače sa manjim povredama ali to je normalno za ovu fazu priprema - rekao je Tavamba.

Partizan je u pripremnom periodu odigrao sedam utakmica i ostvario četiri pobede uz jedan remi i dva poraza.

 
RepublikaFoto: S.T./N.Pančić
Leandre Tavamba

- Zadovoljan sam rezultatima koje smo ostvarili na kontrolnim mečevima i nadam se da ćemo sledeće nedelje ostvariti pozitivan rezultat koji bi nam omogućio da se u revanšu borimo za plaman u narednu fazu Lige Evrope - dodaje Tavamba.

Kamerunac ne zaboravlja ni na domaće prvenstvo i nastavak borbe za titulu.


- Takođe, nadamo se dobrom početku u nastavku prvenstva jer zaostajemo devet bodova za Zvezdom i zaista se nadam da ćemo uhvatiti priključak kao i prethodne sezone i završiti na vrhu - zaključio je Tavamba.

Crno-beli će po povratku u Beograd dobiti slobodan vikend, a zatim ih čekaju "fina podešavanja" za prvi takmičarski meč u 2018. godini koji je zakazan za 15. februar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading