Trener Libereca analizirao crno-bele: ONI SU SJAJNI INDIVIDUALCI, ALI NISU SKLADAN TIM!

Autor:

Sport

10.02.2018

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Slovana iz Libereca David Holoubek do tančina je analizirao igru Paritzana za češke medije. Na pripremama na Kipru ove zime, Slovan je savladao srpskog prvaka rezultatom 2:1, pa je Holoubek podelio utiske sa tog meča.

RepublikaFoto: www.sparta.cz
Holoubek: Crno-beli iz jedne male šanse mogu da reše utakmicu

Šef struke Libereca smatra da Partizan nije igrao sa 100 odsto svojih mogućnosti, pa je upozorio Viktoriju iz Plzenja da prostor za poboljšanje igre crno-belih još uvek postoji.

- Partizan ima dosta iskusnih igrača, a oni ne igraju pripremne utakmice sa sto odsto mogućnosti. Dosta su se čuvali tokom utakmice, štedeli su se, verovatno za prvenstvo i Ligu Evrope. Zato treba uzeti sa rezervom činjenicu da smo ih pobedili na pripremama - rekao je Holoubek za "Češke novini".

Međutim, ono što je Partizan pokazao na ovom prijateljskom susretu nije impresioniralo Holoubeka.

- Imaju tehnički veoma darovite i fantastične igrače, stvarno ih je lepo gledati, ali po meni, nisu izgledali tako dobro kao tim. Mislim da je Liberec u ovom momentu organizovanija ekipa nego Partizan. Po meni, imaju problem u posvećenosti i ispunjavanju obaveza u igri i to, smatram, može da bude prednost za Plzen - ocenio je David Holoubek.

Međutim, trener Libereca je upozorio tim Plzenja da crno-beli i iz jedne šanse tokom celog susreta mogu da reše pitanje pobednika.

- Mi smo se sjajno branili, Partizan nam je zatresao mrežu tek u 88. minutu i to posle naše greške. Oni su jedinu pravu priliku pretvorili u gol i to govori o njihovom kvalitetu i nikako se ne smeju potceniti. Utakmica u Beogradu može da izgleda tako da Plzen kontroliše tok, a da Partizan iz jedne male šanse postigne gol, jer imaju kvalitet za to - smatra Holoubek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading