Savić jedva čeka CSKA: "DELIJE" NAM DAJU DODATNI MOTIV

Autor:

Sport

10.02.2018

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper Crvene zvezde Vujadin Savić izjavio je za oficijelni sajt kluba da svi igrači jedva čekaju prvi meč 1/16-finala Lige Evrope protiv CSKA, ali da je ključ da fokus ostane samo na fudbalskom terenu.

RepublikaFoto: instagram.com/savicvujadin
Pešić i Savić će skoro sigurno biti u prvoj postavi za CSKA

Savić kaže da nakon priprema na Kipru i u Turskoj, igrači imaju veliku glad za zvaničnim mečevima.

- Uželeli smo se zvaničnih utakmica i euforija pred susret sa CSKA polako raste i kod igrača, pogotovo nakon sjajnog dočeka koji su nam po povratku iz Antalije priredili naši navijači. Mnogo nam je značila bakljada i podrška Delija, ali ne smemo ipak da budemo previše euforični. Moramo da ostanemo mirni i da se fokusiramo na teren, više nego na sve one lepe stvari oko nejga. Zagrejaće naši navijači atmoferu, sigurno nam neće biti hladno u utorak uveče - rekao je Savić za sajt kluba.

On je svestan da njegov tim čeka izuzetno težak posao.

- CSKA ima dosta iskusnih igrača koji znaju kako se igraju ovako važne utakmice. Pretpostavljam da će ući u meč oprezno, kao što ćemo i mi to uraditi, međutim svaka utakmica je za sebe i nikada ne znate šta možete da očekujete. Trener je tu da nas savetuje kako treba da igramo, a mi igrači ćemo slušati - ističe Savić.

Štoper Zvezde je ubeđen da je provera sa Zenitom bila odlična uvertira za ovaj dvomeč sa CSKA.

- Imali smo ozbiljnu proveru protiv ekipe koja je favorit za osvajanje Lige Evrope. Odigrali smo dobru utakmicu, nažalost izgubili smo, ali bolje je da se to desi sada u pripremnom period kada rezultat nije u prvom planu. Mislim da je CSKA pođednakog kvaliteta kao i Zenit i mnogo nam znači što smo videli da možemo da se nosimo sa njima. Nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat na našem stadionu - zaključio je Savić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading