"Delije", trk po karte, ostalo još samo 7.000

Sport

12.02.2018

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan dan ostao je do susreta Crvene zvezde i CSKA na Marakani u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope (18.00, RTS1), a karata je sve manje.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde očekuju veliku podršku navijača

Juče pre podne dostupno je bilo svega 7.000 ulaznica, a prodaja je nastavljena i danas na blagajnama najvećeg srpskog stadiona u terminu od 11 do 19 sati. Cene su za severnu i južnu tribinu 2.000 dinara, istok bočno je 3.000, istok centar i zapad bočno su 4.000, a za centar zapada navijači Zvezde moraće da izdvoje 5.000 dinara.

U međuvremenu je određen i sudija za dugo očekivani duel, a to će biti poljski arbitar Pavel Račkovski. Penal dosuđuje na svakoj devetoj utakmici, dok se retko hvata za crvene kartone. Ovo će mu biti peti meč u Ligi Evrope ove sezone. Takođe, Moskovljani su pred dolazak u Beograd poručili da neće računati na nigerijskog napadača Arona Olanarea i poslali su ga na pozajmicu u Amkar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading