Terzić: ZASLUŽILI SMO POBEDU PROTIV CSKA!

Autor: Blic

Sport

14.02.2018

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je za "Blic" da je veoma zadovoljan igrom svog tima u prvom susretu 1/16-finala Lige Evrope protiv CSKA. On smatra da je partija protiv "Armejaca" pokazatelj da crveno-beli mogu da se suprotstave svakoj evropskoj ekipi.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Terzić: Možemo da igramo protiv bilo kog evropskog tima

- Protiv jednog takvog protivnika, kakav je CSKA, stvorili smo četiri, pet stopostotnih šansi. A oni nama samo jednu. Šteta što je ostalo 0:0, po prikazanoj igri zaslužili smo pobedu - objašnjava Terzić za "Blic".

Remi bez golova ostavlja realne šanse i za klub iz Ljutice Bogdana da prođe u narednu rudnu, svestan je toga i direktor Zvezde.

- Daleko od toga da smo bez šansi. Mislim da će naš najveći protivnik u revanšu da bude hladnoća, s obzirom na to da se u vreme utakmice očekuje 10 stepeni ispod nule - ističe Terzić.

Na meču sa ruskim timom na tribinama je bilo prisutno oko 35.000 navijača, uprkos tome što su svi očekivali skoro pun stadion.

- Da nije bilo ono pasje vreme, uveren sam da bio stadion bio pun. Ja sam znao da će naši navijači da se ponašaju u skladu sa propisima. Svesni su oni da smo pod posebnom pažnjom UEFA. Pojavile su se tri, četiri baklje, delegat je to zabeležio. Bez toga smo mogli, ne smemo sebi da pucamo u noge. Inače, navijanje je bilo fenomenalno, za čistu desetku - poručio je Terzić.

On je poručio da glavni cilj za ovu sezonu ostaje osvajanje duple krune u Srbiji, nakon čega Terzić obećava navijačima i napad na Ligu šampiona na leto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading