Vezista PSŽ iskren: Lepo je dati osam golova Dižonu, ali protiv Reala nas nigde nije bilo!

Autor:

Sport

15.02.2018

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strelac jedinog gola u porazu PSŽ-a od Reala 3:1 Adrijan Rabio izjavio posle utakmice prvog meča osmine finala da je vrlo razočaran.

RepublikaFoto: twitter.com/Football_Tweet
Rabio smatra da PSŽ nije smeo da izgubi u Madridu

PSŽ je imao odličnih 1:1 sve do 82. minuta utakmice, a onda su za četiri minuta primili dva gola, pa će uprkos dobroj igri u Madridu morati pošteno da se pomuče kako bi na svom terenu nadoknadili minus od dva gola protiv aktuelnog branioca titule.

– Lepo je i dobro dati osam golova Dižonu, ali u ovakvim utakmicama, protiv Reala, morate da napravite nešto – rekao je posle meča strelac gola za PSŽ, Adrijen Rabio.

Rabio je bio uveren da će PSŽ ostati neporažen na "Santjago Bernabeu" tim pre što su većim delom susreta bili bolji rival, čak su u nekoliko navrata zapretili da će doći i do pobede.

- Razočaran sam. Počeli smo onako kako treba da igramo, izgledali kako treba da izgleda ozbiljan tim. Uvek pričamo iste stvari u svlačionici, uvek radimo iste stvari, i na kraju, uvek isto prođemo – zaključio je Adrijen Rabio.

Šampion Francuske će popravni imati 6. marta kada će se igrati revanš na ‘Parku prinčeva’ u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading