Jovičić: Ne brine nas ruska zima, imamo velike šanse za prolaz!

Autor:

Sport

15.02.2018

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivni vezni Crvene zvezde Branko Jovičić smatra da je najvažnije to što njegova ekipa nije primila gol protiv CSKA, kao i da će u revanšu imati realne šanse za prolaz.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Jovičić: Nadam se da ću sačuvati pozitivan skor protiv CSKA

- Imamo pozitivan rezultat pred revanš. Mislim da možemo još mnogo bolje, ovo nam je prva takmičarska utakmica u 2018. godini posle teških priprema. Vreme je pred nama da se uigramo što bolje i da pružimo još bolju partiju u Moskvi - rekao je Jovičić.

Borbeni vezista Zvezde je ranije tokom karijere nastupao u Rusiji i još uvek nije osetio gorčinu poraza protiv CSKA.

- Nadam se da će i nakon revanša sačuvati lični pozitivan skor protiv ruske ekipe, nema razloga da mislim drugačije. Oni su favoriti na svom stadionu, ali kažem da imamo pozitivan rezultat i da, ukoliko postignmo gol u gostima imamo velike šanse da prođemo u narednu fazu - kazao je Jovičić.

On kaže da ni hladno vreme i niska temperatura neće biti faktor koji će crveno-belima preterano smetati u revanšu.

- Imali smo nekoliko dana po povratku iz Turske da se naviknemo na hladno vreme. Sigurno će u Moskvi biti minus, ali to za nas neće biti velika promena u odnosu na Beograd - zaključio je Jovičić.

Revanš utakmica između CSKA i Crvene zvezde igra se naredne srede 21. februara u Moskvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading