(VIDEO) ĐUKIĆ NIŠTA NE ZAMERA IGRAČIMA: Idemo na pobedu u Češkoj!

Autor:

Sport

15.02.2018

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izjavio je da će crno-beli ići na pobedu protiv Viktorije u revanš meču 1/16 finala Lige Evropa.

RepublikaFoto: Starsport
Đukić na meču sa Viktorijom

Partizan i Viktorija igrali su 1:1. Partizan je poveo golom Tavambe u 58. minutu, a gosti su izjednačili u 81.

Đukić je rekao da nema ništa da zameri svojim igračima.

- To su neke normalne stvari, psihološki se ekipa bez razmišljanja povukla malo nazad, rival te pritisne i ide na izjednačenje. Imali smo dve šanse bili bolji u prvom poluvremenu, ali ne mogu da zamerim ništa ekipi. Odigrali su odličan meč protiv odlične ekipe i zadovoljni smo - rekao je posle utakmice Đukić za RTS. 

Đukić je potom na konferenciji za novinare rekao da žali za propuštenim šansama.

- Ostaje žal za primljenim golom, imali smo dve zrele prilike još u prvom poluvremenu i stvorili više šansi od Viktorije. Ostaje 90 minuta u Plzenju gde ćemo pokušati da pobedimo. U revanš ulazimo bez kalkulacija - naveo je on.


On je istakao da je Sejduba Suma odigrao onako kako je očekivao. 

- Bili smo agresivni, nismo dozvolili da stvaraju šanse, sigurno ćemo ići tamo da igramo napadački i pobedimo. Suma je odigrao onako kako sam očekivao, tvrda utakmica, nema tu mnogo prostora za lepršavost. Borio se i radio za ekipu, biće bolje - izjavio je Đukić.

Trener Partizana je istakao da je Mitrović prestrogo isključen.

- Olako je isključen Mitrović. Pokušaćemo da spremimo Bojana Ostojića za revanš. Ako ne uspemo, tu je Svetozar Marković koji se ozbiljno nameće. Marko Jevtović dugo nije igrao štopera i igraće jedino ukoliko budemo igrali sa trojicom štopera - rekao je Đukić.

Revanš meč biće odigran 22. februara u Plzenju od 19 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading