Stojković nahvalio Zvezdu: Mogu da igraju Super ligu i sa drugim timom!

Autor: Sportski žurnal

Sport

17.02.2018

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Partizana Vladimir Stojković izjavio je za "Sportski žurnal" da će crno-beli teško moći da stignu prednost Crvene zvezde na tabeli Super lige i tom prilikom je nahvalio igre večitog rivala ove sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Stojković: Biće i podela bodova, možda Zvezda još negde kiksne

Stojković kaže da prvenstvo nije rešeno, da je razlika od 9 bodova velika, ali i dostižna.

– Naravno da je dostižno, to je pokazala i prošla godina, ali… Da se ne lažemo, biće teško. Veliki je to deficit, iako još ništa nije izgubljeno. Uostalom biće i podela bodova, možda i Zvezda još negde kiksne… Zanimljivo – istakao je Stojković za "Sportski žurnal".

Golman crno-belih je posebno nahvalio način rada trenera Vladana Milojevića u Zvezdi.

– Jesenas su imali zapažene rezultate, nema šta. Trener ih je lepo ukomponovao, ima puno igrača na jednoj poziciji, može da ide u Čačak s drugim timom. Sve te „manje bitne“ utakmice može da igra s drugim timom i prvu postavu čuva za važnije duele. U svakom slučaju veliki pomak u odnosu na prošlu godinu.

Vladimir Stojković kaže da razlozi za bodovnu prednost i stabilnost u igri crveno-beli imaju zbog duže klupe.

– To je srž Zvezdine prednosti. Kada nam ispadne iz stroja neko od 13 najstandardnijih, onda… Komšije su mogle da računaju na 20 igrača, na svakoj poziciji po dvojica. Šef Đukić nije bio u mogućnosti da previše odmara i bili smo premoreni. Kada smo izlazili s „mešanom“ ekipom, dešavalo se da kiksnemo – rekao je Vladimir Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading