Ćavi: Nejmar je bolji od Ronalda

Autor:

Sport

18.02.2018

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda Barselone Ćavi Erndandes izjavio je da je fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar bolji igrač od Kristijana Ronalda iz madridskog Reala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar i Ronaldo na meču u Madridu

Nejmar i Ronaldo su nedavno imali duel u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Real je na svom terenu slavio sa 3:1, a Ronaldo je sa dva postignuta gola postao prvi igrač koji je u LŠ za jedan klub upisao 100 pogodaka.

- Kažu da je Kristijano bio bolji od Nejmara, ali to nije pošteno. Šta je Ronaldo uradio na utakmici? Dao je jedan gol iz penala i drugi gol kolenom. Ali šta ćemo sa opasnim situacijama koje je Nejmar stvorio i sa kontrama koje je pokrenuo izazivajući strah u Madridu - rekao je Ćavi i dodao:

- Real je bio na ivici da bude slomljen, ali onda su se vratili. Protiv njih šanse moraju da se koriste, u suprotnom bivaš kažnjen. Kada se meč završi, vidiš 3:1 i kažeš: Je*ote, 3:1, ali kako su to postigli? Skoro da je nepravda što je PSŽ tako ubedljivo poražen, trebalo je da bude 1:1 ili 2:2, možda čak i 1:2. Ali tako je to u fudbalu – kada pobediš, divan si, kao što je sada divan Zidan svima koji su ga kritikovali prethodnih nedelja.

Revanš meč između PSŽ-a i Reala biće odigran 6. marta u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading