Žestoke optužbe iz Pariza: UEFA mora da reaguje, SUDIJE NAS POKRALE PROTIV REALA!

Autor:

Sport

15.02.2018

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije dugo trebalo čelnicima PSŽ-a da se oglase nakon prve utakmice osmine finala Lige šampiona protiv Reala. Predsednik kluba Naser Al-Kelaifi ne vidi krivce u svojim igračima, već smatra da ih je sudija drastično oštetio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Da li je sudija smetao Nejmaru da pokaže šta zna?

Al Kelaifi ne zamera ništa svojim fudbalerima, ali je zato direktno optužio glavnog arbitra meča Đanluku Rokija da je pogurao Real ka pobedi.

- Možemo da pričamo o igri, možemo i o sudijama. Pokazali smo nam dva žuta kartona za startove koji nisu bili faulovi, a svirali su i ofsajd Kilijanu Mbapebu iako se naš napadač nalazio u dozvoljenoj poziciji.  Sitnice poput nabrojanih prave razliku protiv velikih timova kakav je Real. Nismo izgubili samo zbog arbitara, međutim, njihove odluke su pomogle domaćinu - ogorčen je Naser Al Kelaifi, predsednik PSŽ.

Prvi čovek "Svetaca" podsetio je na situaciju od prošle sezone. On smatra i da je tada sudija pogurao Barselonu u sudaru sa njegovom ekipom.

- Prošle godine u Barseloni nam se „desio“ sudija. Sinoć, takođe. Mislim da UEFA mora da uradi nešto po tom pitanju. Vidim da su igrači utučeni rezultatom. Baš smo dobro igrali, posebno u drugom poluvremenu, dali su sve od sebe - smatra Al Kelaifi.

Trener Parižana Unaj Emeri imao je sličan stav kao njegov gazda povodom suđenja Đanluke Rokija.

- Nije mi se dopao način na koji je vodio meč. Svi detalji su išli u korist Reala. Ako je sudio penal protiv nas u prvom, trebalo je da dosudi i za nas u drugom poluvremenu, pošto je igran je rukom Serhija Ramosa bilo očigledno. Onda ta dva žuta kartona (Nejmaru i Lo Selsu)... Čini mi se da je bio i faul nad Presnelom Kimpembeom u začetku akcije pre trećeg gola domaćina. Da je kriterijum bio ujednačen mogli bismo bar do remija, možda do pobede. Ovako... Možemo da uzvratimo udarac kod kuće, ali će biti daleko teže ukoliko sđenje ne bude ujednačeno - smatra španski stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading