Ko, bre, sirotinja?! Vlasnik Milana demantovao da je bankrotirao

Autor:

Sport

22.02.2018

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su se pojavile informacije u medijima da je vlasnik Milana, kineski biznismen Jonghong Li, doživeo bankrot, finansijer "roso-nera" rešio je da lično stavi tačku na glasine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Li: Poslednji put demantujem medije, u mom biznisu je sve u redu

Naime, nedavno su brojni svetski mediji preneli vest da će italijanski klub uskoro dobiti novog vlasnika, a tim povodom oglasio se i kineski biznismen Li, koji je demantovao te tvrdnje.

- Tokom poslednjih 48 sati u medijima sam video neke neodgovorne priče koje štete i klubu i mom biznisu, mojoj porodici, meni lično. Od kada sam kupio Milan susretao sam se sa svim vrstama poteškoća i trpeo ogroman pritisak. Posle najnovijih glasina i neodgovornih priča, želim da stvorim mirniju atmosferu oko kluba i naše ekipe. Ne razumemo šta se ovim glasinama želi postići, ali one su došle do tačke kada počinju da čine štetu i klubu i mom biznisu i mojoj porodici – rekao je Li.

Li je naveo da će i pored svih medijskih pritisaka i iznošenja neistina on činiti sve da Milan vrati na vrh italijanskog i evropskog fudbala.

- Koristim ovu priliku da objasnim, uz nadu da će ovo biti poslednji put, da situacija u vezi sa mojim ličnim resursima potpuno zdrava i da klub i moje firme normalno rade. Nadam se, dakle, da se ne daje nikakav kredibilitet vestima koje nisu istinite, već da umesto toga fokusiramo našu pažnju na ono što nas najviše zanima, a to je jačanje tima i nastavak podrške treneru Gatuzu. Sve ćemo učiniti da ovaj klub vratimo na vrh – zaključio je Li.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading