Odlična vest za Zvezdu!

Autor:

Sport

22.02.2018

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan posle eliminacije iz Lige Evrope, Crvena zvezda je na svom sajtu ozvaničila potpisivanje novog ugovora sa "Gaspom njeftom" do 2020. godine!

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Ugovor su potpisali predsednik Upravnog odbora, generalni direktor JAD ''Gasprom njeft'' Aleksandar Đukov i predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović, u prisustvu generalnog direktora Naftne industrije Srbije Kirila Tjurdenjeva, generalnog direktora našeg kluba Zvezdana Terzića i ministra energetikeu Vladi Republike Srbije Aleksandra Antića.

- Mi podržavamo klub već mnogo godina, a takođe aktivno doprinosimo vaspitanju mladih talenata za srpski fudbal. FK Crvena zvezda daje odlične sportske rezultate, kako u nacionalnom prvenstvu, tako i na evropskoj sceni. Sklapanje novog sporazuma je sasvim logičan nastavak naše saradnje sa klubom -  izjavio je predsednik Upravnog odbora, generalni direktor JAD "Gasprom njeft" Aleksandar Djukov.   

 
RepublikaFoto: instagram.com/crvenazvezdafk
Potpisivanje ugovora između Crvene zvezde i Gasproma

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović se zahvalio kompaniji „Gasprom njeft“ za poverenje koje ona nastavlja da ukazuje klubu.

- Iza nas je osam godina uspešnog rada, a sada smo obezbedili i punih deset godina saradnje. Kompanija "Gasprom njeft" je bila zajedno sa klubom u za njega najteža vremena i sada je sa nama, kada se u punom sjaju vraćamo na evropsku arenu.

- Verujem da će naša saradnja, kao i ranije, jačati iz godineu godinu i mi ćemo nastaviti zajedno da radimo na realizaciji mnogobrojnih projekata na obostranu korist. Ovo je odlična vest ne samo za našu višemilionsku armiju navijača, već i za srpski sport u celini - poručio je Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading