NA UDARU: UEFA ponovo kaznila Zvezdu - 56.000 evra i uslovno zatvaranje tribine

Autor:

Sport

23.02.2018

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liga Evrope jeste završena na terenu, ali čelnici Crvene zvezde moraće da vode još mnoge borbe i to sa ljudima iz UEFA. Na stadionu "Rajko Mitić" stigla je nova kazna i to za meč sa Kelnom.

 

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

 Iz Niona je stiglo pismo u kojem nije sve lepo objašnjeno. Zvezda će biti kažnjena zatvaranjem tribine (nije rečeno koje), ali uslovno na dve godine, uz plaćanje kazne od 56.000 evra. 

Disciplinska komisija UEFA otvorila je postupak protiv Crvene zvezde jer su navijači na toj utakmici koristili pirotehnička sredstva, bacali tvrde predmete u teren i blokirali prolaze.

Zvezda će zatražiti pojašnjenje odluke i šta konkretno ne sme da ponovi sa meča odigranog 7. decembra. Ujedno, crveno-beli čekaju na kaznu za propuste protiv CSKA u Beogradu u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope.
Ovaj prestup ne aktivira prethodnu uslovnu kaznu, jer je utakmica sa Nemcima odigrana pre nego što je nastupila kazna za transparent podrške Ratku Mladiću.

Posle ovoga meča proces se vodi i protiv Kelna, zbog divljanja gostujućih navijača. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading