Jankovića pogodile kritike navijača: KOLIKO GOD DA VAM JE TEŠKO, NAMA JE TEŽE!

Autor:

Sport

23.02.2018

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni fudbaler Partizana Marko Janković oglasio se na "Instagramu" nakon poraza crno-belih protiv Viktorije iz Plzenja u 1/16-finala Lige Evrope. On je nezadovoljan komentarima brojnih navijača kluba iz Humske koji su zamerali njihovim ljubimcima na slaboj angažovanosti u Češkoj.

RepublikaFoto: Starsport
Janković nije mogao da se suzdrži nakon brojnih kritika navijača

Janković se osetio prozvanim zbog svega, pa je stao u odbranu kluba i njegovih saigrača.

- Dupla kruna i prolazak grupne faze LE!!! Da li ova ekipa stvarno zaslužuje kritike posle rezultata kojima se niko nije nadao, posle rezultata na koje se čekalo više od 10 godina??? Ljudi brzo zaboravljaju,to je najveći problem! Koliko god da volite ovaj klub i koliko god dugo da navijate za njega nikome nije teže od nas jer u pitanju su naši životi i naše karijere... - istakao je Janković.

Nastavio je krilni igrač crno-belih u istom tonu.

- Dok su se pojedini "herojski" oprostili od ovog takmičenja, mi smo ti koji odjednom ne zaslužujemo dres ovog kluba? Svaka čast momcima, ponosan sam na svakog od njih i srećan što sam svakog dana sa njima, a vama kojima ovo ništa ne znači što smo postigli želim svake godine da gledate svoj voljeni tim kako igra Ligu Evrope pa možda godinama shvatite koliko je to teško - napisao je krilni fudbaler crno-belih na "Instagramu".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading