PRED ZEMUN: Đukić neće da rizikuje sa Vulićevićem

Autor:

Sport

24.02.2018

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 24. kolu Superlige, fudbaleri Partizana će, bez prisustva publike, na svom stadionu, igrati protiv ekipe Zemuna (nedelja 15.00) trener Miroslav Đukić govorio je pred taj meč.

RepublikaFoto: Miroslav Todorović

Iskunis stručnjak još jednom se osvrnuo na eliminaciju iz Lige Evrope i dvomeč sa Viktorijom.

- Želim prvo da se osvrnem i da čestitam Partizanu na ostvarenom uspehu u Evropi. Ispasti u šesnaestini finala je jedna velika stvar, želim da ponovimo to naredne godine. To je veliki uspeh koga ne treba proslavljati, ali jeste uspeh, napravili smo dobru stvar i sada se okrećemo našem ligaškom takmičenju - rekao je Đukić.

On smatra da njegove momke očekuje težak meč.

- Videli smo ranije da su nezgodne utakmice posle Evrope. Zemun je doveo dobra pojačanja, pobedili su Borac 3:0 odigrali dobro, očekuje nas veoma teška utakmica. 

Đukić ima problema sa povredama igrača.

- Vulićević verovatno neće igrati protiv Zemuna. Videćemo još , igrao je pod injekcijama, nećemo rizikovati protiv neke povrede. Videćemo kakvo je stanje Zdjelara, ostali igrači osim Mitrovića mislim da će biti spremni za utakmicu. Mitrović je dobio udarac u butni mišić, za koji se ispostavilo da je bila mala ruptura. Pretpostavljamo da će biti spreman za utakmicu u Nišu.  - objasnio je Đukić.

On se osvrnuo i na trku sa Crvenom zvezdom.

- Partizan je uvek u obavezi da juri titule, tako je i ovoga puta. Prošle godine je osvojena dupla kruna, obaveza je da probamo da ponovimo to.

Đukiću smeta što se utakmice igra bez publike.

- Uvek smatram da igranje bez publike oduzima čar fudbala koji je prelep sa njom jer se fudbaleri motivišu uz prisustvo navijača. To su neprijatne i tužne utakmice, jer sablasna tišina dovodi do toga da igrači nemaju svest o zvaničnoj utakmci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading