VAZURA: Brutalno smo pokradeni! Poruka za Binića

Autor:

Sport

25.02.2018

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura bio je besan posle remija sa Zemunom 1:1, jer je, kako kaže, Partizan brutalno pokraden.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Miloš Vazura

- Partizan je brutalno pokraden! Sudija je odlučio koji će rezultat biti na ovom meču. Jasno nam je stavljeno do znanja kako će se sudije ophoditi prema Partizanu do kraja sezone.

- Kontakt apsolutno nije postojao, vidi se na snimku, a sudija je bio u blizini, znači da nas je namerno oštetio. Videlo se s tribine, a kamoli na terenu - kazao je generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

Vazura je potom prozvao Dragišu Binića, člana IO Fudbalskog saveza Srbije zaduženog za regularnost.

- Nadam se da će Dragiša Binić sada da pokrene postupak protiv sudije, pošto pokreće protiv Partizana često. Pa ovo je brutalno oštećenje Partizana. Ovo mogu da budu presudni bodovi za šampionsku trku. Jedno pitanje za gospodina Binića.

- Da li će sada da reaguje na ovakvu brutalnu krađu? A samo da podsetim, Partizan je jedini reagovao i tražio uvođenje VAR tehnologije. Poslao zvaničan zahtev. Igrač Zemuna je skočio u bazen - dodao je Vazura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading