SAOPŠTENJE PARTIZANA: Sa ogorčenošću konstatujemo da smo u pravu!

Autor:

Sport

25.02.2018

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle utakmice Superlige Srbije između Partizana i Zemuna (1:1) crno-beli su izdali saopštenje za javnost u kom se žale na tretman u domaćim takmičenjima, pitajući se kome je u interesu da mimo pravila fudbalske igre, naočigled sportske javnosti, odlučuje o šampionu Srbije? Saopštenje vam prenosimo u celosti.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

- Nakon utakmice izmedju FK Partizan i FK Zemun, prinuđeni smo da se obratimo fudbalskoj javnosti. U proteklom periodu upozoravali smo na tretman koji FK Partizan ima u domaćim takmičenjima.

- Sa žaljenjem i ogorčenošću moramo da konstatujemo da smo bili u pravu. Naša ekipa je na utakmici oštećena na drastičan način- dosudjivanjem nepostojećeg jedanaesterca u korist FK Zemun, pri rezultatu 0:0.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Ilić sa sudijom Santračem

- Pregledom video snimka, očigledno je, van svake sumnje, da nije postojao ni najmanji fizički kontakt izmedju igrača FK Partizan i igrača FK Zemun. Koji je to kontakt glavni sudija meča video tom prilikom, ostaće tajna za sve učesnike ove utakmice, kao i celokupnu fudbalsku javnost u Srbiji. Time je FK Partizan onemogućen da trijumfuje u ovoj utakmici. Ne možemo a da se ne zapitamo, kome je u interesu da mimo pravila fudbalske igre, naočigled sportske javnosti, odlučuje o šampionu Srbije?

FK Partizan će se zvaničnim putem obratiti nadležnim fudbalskim organima i uložiti žalbu na današnje sudjenje. Ukoliko se ovakvo drastično sudjenje na štetu našeg kluba nastavi i u narednim utakmicama, unapred upozoravamo da ne možemo i nećemo sedeti skrštenih ruku - stoji u saopštenju crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading