OGLASIO SE I LACIO: Real nije zvao zbog Sergeja

Autor:

Sport

26.02.2018

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Lacija Iglji Tare demantovao je da je rimski klub nedavno dobio ponudu za srpskog fudbalera Sergeja Milinković-Savića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej je blistao na meču sa Sasuolom

Pojedini mediji su nedavno objavili da je Real zainteresovan za Srbina i da je za njega ponudio Laciju čak 80 miliona evra.

- Nismo imali nijedan poziv od Florentina Pereza ili bilo kog zvaničnika Real Madrida. O tome ćemo razgovarati tek na kraju sezone, to će biti pravo vreme za procenu situacije i analizu ponuda za bilo kog igrača. Njegova vrednost je visoka, prošlog leta smo odbijali ponude od 70 miliona evra - rekao je Tare. 

Sergej je jedan od najboljih igrača u Seriji A, a ove sezone odigrao je 33 meča i postigao je 12 golova uz šest asistencija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Srbin je proteklog vikenda postigao dva gola za svoj tim na meču sa Sasuolom (3:0).

Italijanski mediji navode da bi Lacio za Srbina na kraju sezone mogao da traži između 80 i 100 miliona evra.

Srbin je član Lacija od 2015. godine, a pre toga je igrao za Genk i Vojvodinu. On je sa omladinskom selekcijom Srbije 2015. godine osvojio SP na Novom Zelandu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading