Nude 200 miliona evra za Sergeja!

Autor:

Sport

26.02.2018

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan neimenovani fudbalski klub ponudio je Laciju čak 200 miliona evra za srpskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej i Imobile slave pobedu protiv Sasuola

Pojedini italijanski mediji preneli su da klub iz Rima ima mogućnost da srpskog fudbalera proda za 200 miliona evra.

"Skaj" navodi da ponuda postoji, ali nema informaciju koji klub ju je poslao. Reč je o 180 miliona plus 20 miliona evra na ime bonusa.

Italijani podsećaju da su za srpskog fudbalera zainteresovani Mančester junajted, Mančester siti, Real i Pari Sen Žermen.

Sportski direktor Lacija Iglji Tare demantovao je ranije danas da je rimski klub dobio ponudu za srpskog fudbalera. On je istakao da je vrednost Milinković-Savića visoka, ali je dodao da je Lacio u letnjem prelaznom roku odbio 70 miliona evra za mladog fudbalera.

Sergej je jedan od najboljih igrača u Seriji A, a ove sezone odigrao je 33 meča i postigao je 12 golova uz šest asistencija. On je u Rim došao 2015. godine iz Genka za devet miliona evra.

Srbin je proteklog vikenda postigao dva gola za svoj tim na meču sa Sasuolom (3:0).

Srbin je član Lacija od 2015. godine, a pre toga je igrao za Genk i Vojvodinu. On je sa omladinskom selekcijom Srbije 2015. godine osvojio SP na Novom Zelandu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading