Zdjelar: Optimista sam do kraja

Autor:

Sport

27.02.2018

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar izjavio je da je optimista iako crno-beli za Crvenom zvezdom zaostaju čak 11 bodova.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Zdjelar veruje da Partizan može do titule

Partizan je prethodnog vikenda razočarao navijače, pošto je igrao sa Zemunom samo 1:1. Bod crno-belima doneo je Zdjelar u poslednjim trenucima utakmice.

- Iskreno, ne sećam se kada sam postigao gol u 90 minutu. Voleo bih da je bilo drugačije i da je to bio pobedonosni gol za Partizan, jer dobra igra svakog od nas pada u vodu ako nismo pobedili. Igramo sada na dva fronta i svaku utakmicu idemo na pobedu, korak po korak. Možda je velika prednost, ali sam optimista i idemo do kraja, jer kao što život ide dalje tako ide i fudbal. Svaki dan je novo dokazivanje - rekao je Zdjelar.

On kaže da je navikao na pritisak u velikom klubu.

- Navikao sam na to, jer je pritisak ogroman i u Olimpijakosu gde sam igrao. Sa druge strane moja ljubav prema klubu je od malih nogu, tako da apsolutno znam sta grb i dres Partizana znače - dodao je Zdjelar.

Fudbaleri Partizana danas imaju slobodan dan. Prvenstveni treninzi nastavljaju se od srede kada je zbog loših vremenskih uslova odloženo 25. kolo SLS. 

Partizan će u narednom kolu gostovati Radničkom, a potom će na svom terenu igrati sa Radom.

- Prijaće nam da se malo odmorimo i pripremimo za Radnički. Uvek nezgodan protivnik, kao i ostalom svako ko igra protiv Partizana. Imamo dovoljno vremena za analizu i treninge tako da nema srljanja i gledanja unapred. Idemo dan po dan, utakmicu po utakmicu - rekao je Zdjelar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading