Podlegli zovu novca: PREMIJER LIGA MENJA TERMINE UTAKMICA ZBOG TV PRAVA!

Autor:

Sport

27.02.2018

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugogodišnja tradicija engleske Premijer lige da poslednji meč subotom bude na programu od 18:30 više neće biti važna, jer pod pritiskom novca i to može da se promeni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ulaz na stadion "Vembli!

Bilo je primera da se mečevi FA kupa igraju u večernjem terminu posle 20 časova, ali u Premijer ligi utakmice su retko kada bile na programu u večernjim terminima, izuzev možda ponedeljkom.

Naime, do sada je tradicija kod Engleza da poslednja utakmica subotom u Premijer ligi ili nižem rangu počne u 18.30 časova. Međutim, ove sezone prvi put u elitnom rangu engleskog fudbala imamo jedan u termin u subotu od 20.45, a njegovi akteri biće Totenhem i Mančester Siti (14. aprila).

Stadion "Vembli" će biti poprište ovog duela koji će ući u istoriju, jer će označiti prekid dugačke tradicije u Premijer ligi. Već sada se čuju glasovi nezadovoljstva, pogotovo među fanovima Sitija, koji traže pomeranje utakmice za bar dva sata unazad. Sigurno da nije prijatno putovati nazad za Mančester tek po završetku ove utakmice nešto pre 23 časa.

Međutim, pare mogu da promene i neke krupnije stvari od termina odigravanja utakmice, pa nema sumnje da će večernji termin postati konstanta od aprila na terenima širom Ostrva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading