(VIDEO) Pižon u Arsenalu i "pokvaren" engleski

Autor:

Sport

27.02.2018

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Forum na kome navijači Arsenala razmenjuju mišljenja i utiske o njihovom timu vrlo je dinamično mesto i prava riznica ne toliko poznatih snimaka i fotografija za sve one koji vole ovaj klub.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Pižon je bio velika legenda Zvezde, ali se nije snašao u Arsenalu

Tako su se u raspravi o sadašnjim rezultatima i igrama kluba pod Arsenom Vengerom navijači kluba iz Severnog Londona vratili skroz do ere kada je za "Tobdžije" nastupao i naš Vladimir Petrović Pižon.

Pižon se našao u rubrici onih fudbalera od koga su fanovi imali velika očekivanja, ali on na terenu nije bio baš toliko impresivan.

Petrović je u 20 nastupa za Arsenal uspeo tri puta da se upiše u listu strelaca, ali to ovoga puta nije bila glavna tema.

Jedan od golova koji je postigao bio i onaj protiv Aston Vile u 1/4 finalu FA Kupa 1983. godine, a upravo taj gol je bio motiv da neko na forumu ostavi njegov zanimljiv intervju. Blago rečeno zanimljiv, a zašto je to tako, pogledajte na sledećem snimku gde Pižon ima zaista velikih problema da sastavi nekoliko rečenica na engleskom.

Čak je i u najavi intervjua novinar upotrebio sintagmu "Broken English" (pokvaren engleski)...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading