Gvardiola "rehabilituje" Turea, stari as se vraća na teren!

Sport

28.02.2018

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon povrede veziste Mančester sitija Fernandinja menadžer Pep Gvardiola ima probleme u veznom redu, koje bi mogao da reši čovek koji je već dugo na klupi...

RepublikaFoto: instagram.com/yayatoureofficial
Ture je nekada bio nosilac igre Sitija

Siti je od prošlog leta uložio između 700 i 800 miliona evra u pojačanja, činilo se da Pep Gvardiola ima skockanu ekipu koja je pokrivena na svim pozicijama, ali nije baš tako...

Nakon povrede Fernandinja Katalonac ima deficit igrača u vezi, a tu rupu mogao bi da popuni iskusni Jaja Ture (34), koji je vrlo retko poslednjih meseci dobijao priliku da istrči na teren.

- Zavisi sve od njega. Samo od njega zavisi, toliko je jednostavno. Ako se bude vratio kao ono što je bio nekada naravno da će igrati. Nije povređen, zdrav je - rekao je Gvardiola pred utakmicu koju Siti igra protiv Arsenala.

Prošle sezone Gvardiola je u sličnim situacijama držao Turea van tima, a šansu je znao da dobije čak i omladinac kluba Fil Foden ispred prekaljenog veziste iz Obale Slonovače.

Gvardiola je Turea prošlog septembra kritikovao jer nije u dobroj formi, odnosno da ne trenira dovoljno, ali je dodao i da vezista "zna kako se pobeđuje".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading