Isplivalo još prljavog veša u Madridu: RONALDO KRIVI OVAJ TANDEM ZA NEUSPEHE!

Sport

28.02.2018

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon petog poraza u sezoni u Primeri od Espanjola, najbolji igrač madridskog Reala Kristijano Ronaldo locirao je glavne krivce za loše rezulate kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldo je frustriran lošim rezultatima ove godine

Španski "Diario Gol" izneo je tvrdnju da Ronaldo smatra kako najveću krivicu za trenutno stanje snose predsednik Florentino Perez i trener Zinedin Zidan.

Portugalac zamera Perezu što je prethodnog leta olako pustio Alvaru Morati, Pepeu i Hamesu Rodrigezu da napuste klub, pošto su svi oni imali značajan doprinos u osvajanjima trofeja prethodne sezone. Umesto njih uprava nije izdvojila novac da dovede nekog od pojačanja.

Zidanu se na teret od strane Ronalda stavlja to što nije podigao glas protiv prodaje ova tri igrača, već se samo prećutno saglasio sa potezima uprave i umesto njih u tim uvrstio Sebaljosa, Ernandeza i Valjeha, što po njegovom mišljenju nije bilo dovoljno.

Španski mediji nisu mogli da potvrde verodostojnost ovih navoda, ali nema sumnje da nešto ozbiljno ne štima u redovima "kraljevskog kluba", koji se već oprostio od trofeja na domaćem planu, pa je jedina nada ostala Liga šampiona.

Real igra revanš susret 1/8-finala LŠ u Parizu 6. marta od 20:45, gde će braniti prednost od 3:1 iz prvog meča u Madridu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading