Kad naš as udeli kompliment: MATIĆ PREDVIĐA VELIKU BUDUĆNOST MLADOM SAIGRAČU!

Sport

28.02.2018

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Nemanja Matić oduševljen je igrama mladog kolege iz sastava Mančester junajteda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Matić veruje u svetlu budućnost mladog saigrača

Usled brojnih problema sa povredama menadžer Junajteda Žoze Murinjo bio je prinuđen da u vatru gurne mladog Skota Mektomineja.

Mektomije se našao u prvoj postavi za veoma važne duele protiv Sevilje u Ligi šampiona i Čelsija u domaćem prvenstvu i po ocenama brojnih medija pokazao da će biti vrlo vredan za igru velikana sa "Old Traforda" u budućnosti.

Naš Nemanja Matić je duboko ubeđen da će Mektominej biti jedan od nosilaca igre "Crvenih đavola".

- On je sjajan. Zaista je impresivno da kao 21-godišnjak tako igra i tako kontroliše igru. Biće on veliki fudbaler Mančester Junajteda. Sviđa mi se jer je veoma drag momak i nema problem da pita pre utakmice šta ga zanima, a ja ću uvek biti tu da mu pomognem.

- Kada sam stigao u Mančester, za par dana sam video da će on postati vrhunski igrač. Radi naporno, ali ne želim da pričam previše o njemu jer je još uvek jako mlad. Ali zaslužuje samo najbolje stvari - izjavio je Matić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading