Epizoda koju smo već videli: SMS U JUNAJTEDU?

Autor:

Sport

01.03.2018

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljaju se spekulacije gde bi reprezentativac Srbije i igrač Lacija Sergej Milinković Savić mogao da nastavi karijeru, a prema pisanju italijanskih medija, trenutno je najaktivniji u njegovom dovođenju Mančester junajted.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković Savić

Mnogo se spekuliše oko novog kluba srpskog fudbalera, a uz basnoslovne milionske cifre najčešće se spominju imena Pari sen Žermena i Junajteda. 

"Korijere delo Sport" prenosi da "Crveni đavoli" hoće u svojim redovima Sergeja Milinković Savića, koji bi tako dobio ulogu koju je nekad u Čelsiju, za vreme mandata Žozea Murinja, imao Frenk Lampard. 

Italijanski mediji svoju tvrdnju potkrepljuju činjenicom da će na kraju sezone u penziju otići Majkl Kerik, a da će klub napustiti Maruan Felaini. 

Takođe, na "Old Traford" bi mogao da stigne i vezista Napolija Žoržinjo, kome bi se dodelila više defanzivna uloga, dok bi SMS imao veću slobodu u ofanzivi. 

Među fudbalerima koje Junajted pomno prati su navodno i Žan Mišel Seri (Nica), Viktor Vanjama (Totenhem) i Toni Kros (Real).  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading