Holandski trener brani srpskog zeta: MURINJO, OGREŠIO SI SE O ŠVAJNŠTAJGERA!

Sport

28.02.2018

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni holandski trener Luj van Gal otvoreno je kritikovao svog kolega na klupi Mančester junajteda Žozea Murinja zbog tretmana kakav je kod njega imao Nemac Bastijan Švajnštajger.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Van Gal: Švajni je igrač koji se skroz posvetio klubu

Van Gal, koji je i sam predvodio "Crvene đavole" sa klupe od 2014. do 2016. godine, nije shvatio zbog čega je Murinjo rešio da se odrekne Švajnštajgera.

Podsetimo, Nemac je u klub sa "Old Traforda" stigao upravo kada je Holanđanin bio trener.

- Tačno je da su godine učinile svoje i da njegovo telo možda nije moglo da izdrži napore koje zahteva Premijer liga, ali Švajni nije zaslužio onakav tretman.Mislim da problem nije bila njegova fizička sprema nego psihičko stanje u koje je došao zbog Murinjovog odnosa prema njemu. Iskeno milsim da je to velika Murinjova sramota jer je Švajnštajger tip igrača i čoveka koji sve daje svom timu. Malo je takvih fudbalera. Toliku posvećenost sam tokom svoje karijere video još kod Lama, Kokua, Luisa Enrikea i Van Bomela - rekao je Van Gal.

Srpski zet je u Junajted stigao 2015. godine i tamo proveo dve sezone, ali je u tom periodu odigrao svega 18 utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading