Voždovac ne ide sa belom zastavicom na "Marakanu"

Autor:

Sport

01.03.2018

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Voždovca gostovaće u subotu na našem najvećem stadionu "Marakani" lideru Superlige Srbije Crvenoj zvezdi u okviru 25. kola, a uoči tog meča trener tog tima Miloš Veselinović rekao je da svi jedva čekaju meč.

RepublikaFoto: fkvozdovac.rs
Miloš Veselinović i Miloš Pavlović

- Raduje nas da smo u dobrom raspoloženju odradili nedelju, vratio nam se kapiten Pavlović, kompletni smo i dobro raspoloženi. Sa nestrpljenjem očekujemo duel sa Zvezdom. O tom timu ne treba trošiti reči, prikazali su najbolji fudbal ove godine, zato su prvi. Ipak, ne idemo sa belom zastavom, probaćemo da demonstriramo ono što smo radili u prethodna dva meseca i da im napravimo što je moguće veće probleme - rekao je Veselinović i dodao:

- Kada igrate na "Marakani" uvek je šansa u nekim tranzicijama i transformacijama, da iz oduzete lopte pokušate da ugrozite protivnika. Naravno da to neće biti naše jedino oružje, pokušaćemo da ovo što radimo i ovo što igramo demonstriramo protiv Crvene zvezde, a videćemo koliko će nam to rezultata doneti.

RepublikaFoto: fkvozdovac.rs
Miloš Pavlović

Sa druge strane, kapiten Miloš Pavlović očekuje interesantan meč.

- Ovo su najlakše utakmice za nas, za ekipu kakva je Voždovac, da vidimo gde smo. Nemamo šta da izgubimo, bez pritiska smo. Prepuštamo im ulogu favorita, ali maksimalno smo motivisani da probamo da izvučemo pozitivan rezultat - kazao je Pavlović.

Duel na stadionu Rajko Mitić igra se sa početkom od 15 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading