MINO RAJOLA: Baloteli spreman da se vrati u Italiju, vredi 100 miliona

Autor:

Sport

01.03.2018

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U intervjuu za "Rai uno", menadžer Mino Rajola je pričao o golmanu Milana Đanluiđiju Donarumi, ali je izneo i niz klubova sa kojima je pričao o Mariju Baloteliju za koga je ocenio da je spreman da se vrati u Italiju.

RepublikaFoto: instagram.com/gigiodonna99
Đanluiđi Donaruma

- Điđo je sam odlučuio da ostane u Milanu i ja to poštujem. Ako bi mi zatražio da ode odmah bi se bacio na posao jer mi je on izuzetno važan. Iskreno verujem da je Donaruma trebalo da ode i letos - tvrdi Rajola u ekskluzivnom intervjuu za televiziju Rai, koja će biti emitovana u petak.

U segmentima koji su već sada dostupni javnosti Rajola je govorio i o svom miljeniku Mariju Baloteliju. Kaže - Super Mario je spreman da se vrati u Italiju, ali da Milan nije opcija.

Mario Baloteli

- Mario je spreman da se vrati u Italiju. Sazreo je i postao jedan od deset najboljih centarfora sveta. U Italiji je bez premca, danas vredi 100.000.000 evra. A na leto klubovi mogu da ga uzmu bez obeštećenja. U Italiji sam već pričao sa Juventusom, Romom, Napolijem i Interom. Milan? Ne dolazi u obzir jer je tamo Mirabeli i ne mogu da pričam s njim. Nisam na njegovom nivou.

Na kraju je govorio i o prvom čoveku FIFA - Đaniju Infantinu.

- Mislim da on ne shvata šta govori generalno. On je FIFA nasledio od Blatera, ali nije dovoljno da se okružiš velikim šampionima kako bi promenio stvari. On je samo prefarbao stari auto i sada izgleda kao nov. Ali, ista je to rđa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading