Ibra se nada odlasku na Mundijal: NEDOSTAJE MI REPREZENTACIJA!

Autor:

Sport

01.03.2018

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović otkrio je u razgovoru sa engleskim medijima da bi voleo da se vrati u reprezentaciju za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ibrahimović želi nastup na još jednom velikom turniru

Iako se Zlatan oprostio od nacionalnog tima nakon Evropskog prvenstva 2016. godine, sada je ipak promenio mišljenje i izjavio da bi bio presrećan da sa nacionalnim timom ide ovog leta u Rusiju.

- Nedostaje mi reprezentacija. Kada si igrao 20 godina za selekciju i vidiš da drugi to još rade, teško je. Vrata nisu zatvorena - rekao je Ibrahimović u Stokholmu gde je sa saigračem Polom Pogbom otvorio dom za decu.

Ibrahimović je van terena još od novembra, a ove sezone je ukupno odigrao tek dve utakmice nakon operacije kolena prošlog leta.

- Teško je kada si povređen, želiš da igraš i za klub i za reprezentaciju. To je 20 godina bio moj život i odjednom sam u situaciji da ne igram svaka tri dana. Moram da prihvatim situaciju i borim se. Ne mogu ništa drugo da radim, osim da treniram, borim se i postavljam sebi ciljeve - dodao je Šveđanin poreklom iz BiH.

Selektor Švedske Jane Anderson, koji je preuzeo selekciju nakon EP 2016, neočekivano je odveo "vikinge" na SP pobedom nad Italijom u baražu. On je posle utakmice ljutito izjavio da mu smeta što ga stalno pitaju za Ibrahimovića, pošto je on sam rekao da neće više nastupati za Švedsku.


- Taj fudbaler je prestao da igra za Švedsku pre godinu i po dana, a mi i dalje govorimo o njemu. Moramo da pričamo o velikim igračima koje imamo u ovom timu. Imamo mnogo heroja. Malo sam se poremetio jer smo očigledno veoma srećni zbog rezultata.

On je ipak rekao da se nada pozivu selektora za nastup na Mundijalu u Rusiji.

- To je teško pitanje. Želim da osetim da mogu da igram dobro i uzvratim na potencijalni poziv. Ne želim da idem u Rusiju samo zbog svog imena. Prvo moram da igram, ne možemo da pričamo o reprezentaciji dok ne igram. Ali osećam se živahno zbog takvih priča, to je dobro - zaključio je Ibrahimović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading