Milan se sprema za leto: BRAZILAC PRVA ŽELJA "ROSO-NERA"!

Sport

02.03.2018

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Milana uživali su prošlog leta kada su u njihov tim fudbaleri stizali kao na traci, ali sada mogu da se nadaju još boljim vestima, pošto finansijeri iz Kine kuju velike planove posle jula.

RepublikaFoto: twitter.com/FC Chelsea
U Milanu vide Vilijana kao budućeg nosioca igre

Milan je još uvek u trci za mesto koje vodi u Ligu šampiona, tim je počeo da igra bolje pod Đenarom Gatuzom, ali su to i dalje rezultati koji nisu baš po ukusu tifoza kluba.

Još uvek ne postoji u redovima njihovog tima igrač koji bi jednim potezom mogao da reši susret, kao što su to nekada činili Kaka, Ronaldinjo, Robinjo, ili Ševčenko.

Zato sada uprava planira da dovede baš takav profil igrača, a priča se da je izbor pao na Vilijana iz Čelsija, koji igra odlično u poslednje vreme.

Iako ne postoje garancije da će "plavci" pustiti Vilijana tako lako da ode u Italiju, pominje se mogućnost da Brazilac sam zatraži transfer ukoliko menadžer Antonio Konte ode iz kluba na kraju sezone, što je gotovo već viđena stvar.

Vilijan je od 2013. godine u Čelsiju, igra i za reprezentaciju Brazila, a ove sezone je odigrao već 42 meča i postigao je 12 golova, što mu je i rekord u Čelsiju na zvaničnim utakmicama. Čak 3 je postigao u okviru Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading