(VIDEO) MAJSTOR: Dibala šokirao Sergeja

Autor:

Sport

03.03.2018

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica 27. kola Serija A između Lacija i Juventusa nije opravadala očekivanja sve do sudijske nadoknade. Mreže na "Olimpiku" su mirovale sve do same završnice, a onda je Dibala pokazao kakav je majstor - 1:0 (0:0).

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Činilo se da neće biti golova, a onda je na scenu stupio Dibala. Argentinac je u trećem minutu sudijske nadoknade pokazao kakav je majstor. Postigao je gol vredan tri boda i nastavka borbe za titulu.

I naš Sergej Milinković-Savić utopio se u sivilo celokupnog meča. Obe ekipe su dosta trčale, vodila se velika borba na sredini terena ali nije bilo mnogo uzbuđenja. Mandžukić je imao jednu veliku šansu i to je sve. 

O Sergeju se pričalo i dan pre utakmice. Navodno Juve je odustao jer nema novac, dok je trener Alegri oduševljen ovim igračem. Kao da je sve to malo uticalo na Srbina.

Naš as je samo na momente pokazao koliko može. Juve je bio za nijansu konkretniji, ali nije uspeo da dođe do gola. Crno-beli su ovako stigli do 10. vezane pobede u Seriji A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading