NENAD ĐORĐEVIĆ TVRDI: Bata Mirković novi trener Partizana?

Autor:

Sport

03.03.2018

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši kapiten Partizana Nenad Đorđević oglasio se na društvenim mrežama informacijom da će Zoran Bata Mirković biti novi trener crno-belih.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Voja Radojevic
Mirković bi mogao da bude novi trener Partizana

Partizan je ranije danas poražen od Radničkog u Nišu (0:1), a svi mediji su preneli da je pitanje trenutka kada će se Miroslav Đukić napustiti mesto stručnog štaba crno-belih. Navijači Partizana su ogorčeni igrom svojih ljubimaca u nastavku sezone, pošto je Partizan posle blede igre eliminisan iz Lige Evropa, a za Crvenom zvezdom u Superligi Srbije zaostaje čak 14 bodova.

 

Đukić je posle meča u Nišu izjavio šta misli o skandiranju navijača Partizana, a niko od čelnika crno-belih se još nije oglasio. 

Beogradski mediji tvrde da se samo traži nači na koji će se Partizan i Đukić rastati. Iako se pojavila informacija da bi Đukića mogli da naslede Vladimir Ivić ili Aleksandar Stanojević, Đorđević tvrdi da bi Bata Mirković mogao da vodi crno-bele.

- Zoran Bata Mirković novi trener Partizana! Kompetentnost, autoritet, karakter. Tri u jednom... - napisao je Đorđević na Tviteru.

 

Zoran Mirković (46) je u karijeri igrao za Radnički iz Svilajnca, Rad, Atalantu, Juventus, Partizan i Fenerbahče. On je za crno-bele igrao od 1993. do 1996. i od 2004. do 2006.

U trenerskoj karijeri je vodio ekipu Sinđelića, a od 2016. godine je pomoćnik selektora Crne Gore Ljubiše Tumbakovića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading