ATLETIKO NA KOLENIMA: Čarobnjak Mesi vodi Barsu ka tituli

Autor:

Sport

04.03.2018

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav fudbal igra Lionel Mesi... U derbiju 27. kola Primera Barselona je, na svom terenu, bila bolja od Atletika - 1:0 (1:0). Jedini gol na meču postigao je upravo magični Argentinac.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Otišao je Nejmar, jesu svi mislili da će Barselona biti slabija, ali Katalonci polako ali sigurno idu ka titulu. Real je odavno otpisan, a sada su i "jorgandžije" miljama daleko do lovora. Barsa je slavila i sada ima osam bodova više od ekipe trenera Simeonea.

Ponovo je stvari u svoje ruke uzeo Lionel Mesi! Bio je gazda na terenu, a u 26. minutu rešio je susret. Argentinac je sjajno izveo slobodan udarac, prevario golmana Oblaka i svom timu doneo tri velika boda. 

 

 

Pokušavao je Atletiko ali nije mogao ništa. Domaći su odbili svaki napad i tako stigli na korak od titule. Bio je to Mesijev 600. gol u karijeri (za klub i Argentinu). 

Svet fudbala se još jednom poklonio najboljem! Antoan Grizman je obećao da će zatresti mrežu Katalonaca, ali to mu nije pošlo za rukom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading