Iliev nije uspeo da ubedi Đukića, na scenu stupa Fali Ramadani!

Autor: Sportski žurnal

Sport

05.03.2018

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava Partizana već danima pokušava da raskine ugovor sa trenerom Miroslavom Đukićem, a da ne moraju da isplate čitavih 600.000 evra koliko mu po ugovoru sleduje. Još uvek aktuelni trener crno-belih je uporan da ostane u Humskoj i ne da svoj pristanak na sporazuman raskid ugovora, ali bi poznati menadžer Fali Ramadani mogao da preseče ovaj čvor, navodi "Sportski žurnal".

RepublikaFoto: youtube.com/Danas Conference Center
Iliev još uvek nije uspeo da se dogovori sa Đukićem

Crno-bele već u sredu očekuje novi prvenstveni duel sa Radom u Humskoj, pa će uprava morati da deluje brzo i u narednih 24 sata nađe način za raskid ugovora sa Đukićem.

Naravno, Đukić bi svojom ostavkom rešio sve dileme, u upravi Partizana bi jedva dočekali ovaj njegov potez, ali aktuelni šef struke ne želi da odstupi i na taj način ''tera'' upravu da ga smeni.

Ako se to dogodi, Partizan će morati da mu plati 600.000 evra na ime prevremenog raskida saradnje.

"Sportski žurnal" prenosi informaciju da je predsednik Milorad Vučelić rešio da poveri sportskom direktoru Ivici Ilijevu razgovore sa Đukićem. Do dogovora još uvek nije došlo, dve strane će ponovo sesti za sto i nastaviti da traže obostrano prihvatljivo rešenje, ali je moguće da čelni ljude potraže pomoć i na trećoj strani.

Pomenuti izvor navodi da ako opet bude zapelo, da će se pomoć u pregovorima potražiti i od menadžera Faljija Ramadanija koji je i letos posredovao prilikom Đukićevog dolaska u Partizan.

Gotovo svi beogradski mediji su javili da bi sadašnji šef struke Vojvodine Ilija Stolica mogao da se gotovo istog momenta preseli na klupu kluba iz Humske i nasledi Đukića na kormilu "parnog valjka".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading