Ima brdo para, ali ni zrno ljudskosti: ZGRĆE MILIONE U ARSENALU, A MAJKA MU JE BEZ KROVA NAD GLAVOM!

Autor:

Sport

05.03.2018

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler Arsenala Ejnsli Majtland-Najls (20) živi u luksuznom stanu u Londonu sa rođenim bratom, a za to isto vreme njegova majka nema rešeno stambeno pitanje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zaboravio na rođenu majku: Ejnsli Majtland-Najls

Džuli Najls je za britanske medije opisala u koliko teškim uslovima živi.

- Živim u kontejneru bez prozora i tepiha. Nema ni kupatila, a ljudi oko mene umiru od hladnoće - rekla je 38-godišnja majka Arsenalovog fudbaler.

I pored zanemarivanja od strane sina, majka igrača Arsenala kaže da mu ništa ne zamera.

- Ejnsli je mogao da mi kupi stan. On igra u Arsenalu i za dve nedelje zaradi dovoljno da može da mi kupi prsitojan dom. Ali... Nije važno hoće li sutra izgubiti sav novac, sin mi je i ja ga volim - poručila je Najlsova majka.

Ona je u martu 2015. godine bila na sastanku sa čelnicima Arsenala, kako bi pregovarala o sudbini svog sina. Tada je nasrnula na glavnog pegovarača kluba Dika Lava, potom je i privedena.

Arsenal i Majtland-Najls odbili su da komentarišu ove navode, a ranije je mladi fudbaler poručio da ne želi da redovno uplaćuje majci određenu svotu, ali da ne zna u kakvim uslovima ona prebiva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading