Dani Alves o Realu: Možemo da ih izbacimo

Autor:

Sport

05.03.2018

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbrambeni fudbaler PSŽ Dani Alves motivacionim govorom ohrabio je svoje saigrače ali i navijače pred revanš utakmicu osmine finala Lige šampiona protiv Real Madrida na "Parku prinčeva."

RepublikaFoto: instagram.com/danialves23
Dani Alves

Aktuelni prvak Evrope je u prvom duelu pobedio sa 3:1, a dodatni problem za "svece" je što ne mogu da računaju na povređenog Nejmara.

- Očekuje nas teška utakmica jer je Real vrhunski tim. Ovo je ozbiljan test koji nam pruža jedinstvenu šansu da prođemo dalje. Želimo da stvorimo onoliko šansi kao u Madridu, ali sa drugačijim ishodom. Treba da iskoristimo ovu priliku, Moramo da verujemo da smo u stanju da to ostvarimo. Imamo priliku da promenimo priču. PSŽ je proteklih godina dostigao maksimum. Sad je vreme da idemo preko granice i napravimo korak dalje - poručio je iskusni defanzivac.

RepublikaFoto: instagram.com/danialves23
Brazilci Nejmar i Alves

Brazilski reprezentativac je u Parizu da bi pisao istoriju.

- Došao sam ovde da promenimo priču. Sad imamo takvu šansu. Ali ne treba da mislimo o tome, moramo da radimo na terenu. Verujem da možemo dalje. Nemoguće je da ne osetimo gubitak takvog igrača kao što je Nejmar, ali beskorisno je plakati. Moramo da prihvatimo da ga nema. Svaki dan sam sa njim u kontaktu i rekao mi je da će nam se priključiti u kasnijoj fazi ovog takmičenja.

Alves napominje da je PSŽ u prvoj utakmici pokazao da možemo da se plasiramo u četvrtfinale.

- Možemo da ih izbacimo, a to je savršena motivacija za naš tim. Utorak je veliki dan u istoriji PSŽ. Klub još nije imao tako važne pobede. Nisam došao ovde zbog novca. Volim da se takmičim, duh suparništva je u mojoj krvi. Mogućnost ulaska u istoriju kluba ne može da se kupi novcem. Moramo da igramo pametno i gotovo savršeno - istakao je Alves. 

PSŽ i Real Madrid se sastaju u utorak u 20:45 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading